0 jongen2

info voor ouders

Daar zijn ze weer! Geen stress dat hebben wij ook niet. Ook voor veel ouders kan de jaarlijkse schoolfotoshoot een hectische dag zijn.
Welke kleding moet ik ze aantrekken en hoe komen ze op de foto.
Wel daar hebben wij het volgende op gevonden. 
De school/ouderraad bepaald welke pose en achtergrond + eventuele attributen gebruikt gaan worden voor de shoot. Ruim van te voren zullen wij vragen of de school een pooster met de gekozen achtergrond op een zichtbaar plaats kan ophangen zodat iedereen weet hoe deze er uit ziet. Eventueel kan de kleding daarop worden afgestemd. 
Voor de kleinste zijn er altijd wel hulp moeders die snoeten poetsen.
Het is immers ook ons belang om mooie foto te maken ;)
U heeft een uitgebreide keuze aan verschillende poses, foto en foto- funartikelen en we maken gebruik van de beste foto-vaklaboratoria van Nederland.
Wij proberen er altijd een klein feestje van te maken, doet u mee ?

Werkwijze basis onderwijs

Met de school/ouderraad hebben we besproken waar de foto’s gemaakt in school gemaakt gaan worden en een reserve plek voor de groepsfoto’s wanneer het buiten regent. In overleg met de school is de volgorde van de groepen vastgesteld een rooster gemaakt. De kinderen gaan in willekeurige volgorde op de foto. Na afloop verlaten ze rustig de ruimte en de eventuele hulpouder heeft al weer de volgende groep opgehaald voor de volgende fotoshoot. Na afloop van de normale schoolfoto’s komen de broertjes/zusjes foto’s. Hier voor werken we bij voorkeur met een inschijf lijst op een tijdschema. 
Wij hebben al fotoset vanaf € 9,50 gemiddelde prijs is € 12,50 per set 
(kwaliteit kost nu eenmaal geld)

Kaartjes of geen kaartjes ...

 … dat is de vraag       

Keuze A.
De beste werkwijze is dat na de afloop van de fotoshoots alle kinderen binnen 14 dagen een enveloppe met de foto’s ontvangen met daarop zichtbaar hun foto en klas nummer, die de leerkracht dan kan uitdelen. In de anvellope zit ook een rekening, die de ouders online kunnen betalen met i-Deal of overschrijving. Ouders kunnen tevens online extra foto’s, vergrotingen en foto-artikelen uitzoeken en foto’s downloaden

Keuze B.
De andere manier is dat er alleen kaartjes worden uitgedeeld met daarop de betreffende klas en een foto in het kind in het klein.
Ouders kunnen hiermee inloggen en online foto’s en foto-artikelen bestellen en online via i-Deal of overschrijving betalen. Dit kunnen ook zowel foto afdrukken, maar ook digitale download bestanden zijn.

Keuze C.
De laatste en bekendste manier is net als vroeger, foto’s in een enveloppe, rekening er bij en ouders kunnen de enveloppe met het geld terug geven aan de juf/meester. Voor kleinere scholen is dit nog steeds een werkzame optie. Ouders kunnen ook hier inloggen en foto-artikelen bestellen en downloaden


groepsfotot

Bedrijfsgegevens:

ABC-Fotoshoots
Amstelfoto 
Kamer van Koophandel nr. 68425872
BTW nummer: NL002078093B97
IBAN NL93 KNAB 0256 0974 37
BIC: KNABNL2

Links:

Fotografie Cursussen:
Studio-010 

Fotografie: 
Top Duiven Fotografie 
Amstelfoto
Amstelmedia 
KDV-Fotoshoots 

Bijen & Natuur:

Soetheem